top of page

Kimin Sesi?

17 yaşımda kuzenim iyi bir falcı olduğunu söyleyen bir kadına fal baktirmaya gitmek istediğini söyleyince ben de yakasına yapıştım, onun yanında durabileceğimi söyledim. Velhasıl beraber kadının evine gittik.

Meraklıyım da böyle işlere. Evde annem, anneannem bakıyor, bildiğim işler tavrıyla yaklasiyorum duruma. Ama ilk defa fal baktiran bir falcinin evine gidiyorum, kalbim atıyor, suratimda saçma bir gülümseme ile.

Kapıyı çaldık. Güneş sarısı sacları ile kapıyı bakimli bir kadin açtı. Nasil güzel! Falcimizmiş

O zamanlar kahve ile de aram yok. Onlar kahvelerini içerken ben çeşme suyu içiyorum. O zamanlar çeşmeden içilirdi:) Kuzenimle olan fal seansi 1 saate yakin sürdü. Pür dikkat dinliyoruz sarı saçlı falcımızı.


Neyse bir şekilde bitti kuzenimin falı. Sonra bana baktı,

sana gelince diye bir cümle kurdu.

Ben hesapta yoktum! Kalbimi tutana aşk olsun. Çıktı çıkacak. Hem falsiz, hem de içinden geldi diyorum. Tam bir sürpriz.


1 dakika önce olan pozitif ruh halimden eser kalmamıştı. Bir insanin hayatinda duyabileceği en kötü şeyleri bana söylemişti. 18 yaşımda başıma çok hazin şeylerin geleceğini, hayatimin alt-üst olacağını anlata anlata bitiremedi. O kötü şeylerin detayina girmek pek güzel olmaz.

Dumura uğramıştım. Hayal kırıklığı, umutsuzluk, korku...

O kadının evinden sinirim bozuk şekilde ayrıldım. Tam iki yil boyunca yani ben 19 yaşıma sağ saglim girebilmek için neler yaşadım kendi içimde anlatamam.


Yıllar sonra bu kadının tuhaf şekilde ölüm haberini aldim.😔


Neden bunu anlattim?


Kadin gerçekten iyi bir falcı olabilir. Hisleri kuvvetli olabilir. Ama birine bir şeyler söylerken bunu gerçekten özbenligin sesiyle mi söylüyorsun yoksa egonun sesiyle mi?


Egonun sesiyle söylenen her söz cok yıkıcı, alay edici, kirici, yok edici olur. Rüştünü ispatlamaya çalışmak sonu gelmez ağır vakalar oluşturabilir.


Biyoenerji seanslarinda birşeyler hissedebiliyoruz, durugörü, duru isiti ya da semboller, renkler bir şekilde baglanti kurduğumuz insanla ilgili bilgileri sezinliyoruz.

Fakat burada ince bir çizgi. Ya o hisleri ben yarattiysam? Ben görmek istediğim için egomu kanitlamak için bunlarin planini yaptiysam ve tüm olanlardan haberim yoksa...


Kendi deneyimlerim ile şunu söyleyebilirimki susturabildiğiniz ses egonun sesidir. Görünmek isteyen, duyulmak isteyen o her neyse öyle bir çıkarki ağızdan puzzleda aradığın bir parçayı bulmuş gibi olur kişi.

Bir aydinlanma yaşarsın, işte bu dersin, kalbinde tatli ve meraklı bir his uyandırır...

Kimse kötü şeyler duymak istemez. Özellikle bu sizin egonuzu besliyorsa, başkalarına kötü şeyler söyleyerek, sizin ihtiyaç duyduğunuz şeyleri başkasına söylüyorsanız orada ispat çalışması oldugundan emin olabilirsiniz. Kisinin ağlaması, duygulanmasi, korkmasini ile beslenen insanlarinda olduğunu hatırlamanız da fayda var.

Tipki yaklaşık 20 yil önce benim karsima cikan kadin gibi.

Ağzınızdan çıkanı kulağınız, kalbinizden çıkanı sizden seans almaya gelen duysun.



4 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page